Gyurcsány Karcagon ?

Standard

gyurbánNem is volt haszontalan, hogy Gyurcsány Ferenc ( a DK közleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke, a Demokratikus Koalíció elnöke) Karcagon járt. Legalább kettő okot mondok

Egyrészről, legalább megtudtam, hogy még mindig miniszterelnök (Ezt nem értem amúgy, hogy lehet: bizonyára ha egyszer valamivé válsz, az maradsz örökre vagy a megválasztott miniszterelnökök mintegy egymásba olvadnak mint a mellékelt Gyurbán vagy Orcsány képen látható)

Másrészről, most már tudom, hogy mi okozta a kiugró légszennyezettségi adatokat a városban.

Na, szó ami szó, nagy port vert fel az esemény, bizonyára ez okozta a szennyezettséget.

A nagy “felvert port” igazolja  az itt olvasható szoljon.hu cikk, mely szerint tüntetők is fogadták “Fletót”, akik meg nem erősített hírek szerint a Fidelitas helyi csoportjának tagjai voltak.

Erről lemaradtunk sajnos.

Remélem a tüntetés spontán akció volt, vagy be volt jelentve, mert bizony, ahogy mi is jártunk már így, Jobbikosok, kellemetlen következményei vannak, az ilyen előre kitervelt “flash mob”- oknak. Emlékszem még, amikor múltkor, készítettünk egypár hasonló frappáns táblát, egy, a tüntetők között látható fiatalember édesapjának belügyminiszter cimborájának karcagi látogatására, azonban voltunk olyan buták, hogy előre bejelentettük a tüntetést, így azt be is tiltották se perc alatt, tehát irományaink okafogyottá váltak. Pedig szebben írtuk fel, hogy “élj meg te 47.000 Ft-ból”, meg hogy “2 hét múlva rend lesz?

FRISSÍTVE:

Megihletett úgy látszik valakit a Szoljon.hu kép riportja a Fidelitas-os tüntetőkről: Az alábbi Művész? alkotás született róluk.Köszönjük a beküldőnek Tikita999-nek

Fidelitas Mém

Frissítve: 2013.04.25 20.00-kor

Köszönöm a beküldést SetétBarnának. Ez tényleg szellemes:

Gyurcsány paula boci mém

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *