Hol lehet tisztességes ételt kapni? Menekülttáborban kontra Kórházban

Standard

Hol lehet tisztességes ételt kapni? Menekülttáborban kontra Kórházban

Nehéz szavakat találni arra a helyzetre, amikor a járulékokat tisztességgel megfizető, az ellátásért dolgozó betegek, vagy azok hozzátartozói az egészségügyben 550 Ft-os napidíjból étkeznek és ilyen ételek kerülnek az asztalra.

KórháziKosztSzékesfehérvárHúsBorsópüréEbédre

 

A fenti kép egy ebéd borsópürével és valamilyen hússal. Nem éppen étvágyjavító kinézettel. Alattunk pedig egy szokásos vacsora.

KórháziKosztreggeli

Még nehezebb arra szavakat találni, hogy az illegális bevándorlók ehhez képest mennyivel tisztességesebb ellátást kapnak, már ami az ételeket illeti. Igaz nagy részük ezeket pl. konzerveket még a piacokon is tovább értékesíti.

Íme a különbség Menekült Vs. Kórházi lakók

KórháziKosztVsMenekültek

 

Nem is olyan régen tettem szóvá a kórházi étkeztetés problémáit.(Videó:https://youtu.be/eifEwDU9uc4) Erre itt van, hogy már a menekültek is különb ellátásban részesülnek, mint a betegségből gyógyulni vágyók. Ez, igazán nincs így jól.

Egy illegális bevándorló eltartása átlagosan napi 4300 forintjába kerül a magyar adófizetőknek. Közben sok magyar család kénytelen közmunkás- és minimálbérből megélni. Rendben van ez így?

Itt a cikk a menekültek ellátásnak költségéről olvassa el tanulságos.

http://www.napigazdasag.hu/cikk/47403/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *