Járvánnyá duzzadt a “megtekintés” Frissítve

Standard

Járvánnyá duzzadt a “megtekintés” A nyomok Karcagra vezetnek

Az Index adta hírül videójában Dr. Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter szenzációs megtekintését. (aki, nem ismeri annak videó itt érhető érhető el: http://index.hu/video/2013/07/08/megtekintes/) illetve a videóhoz kattintson a képre:

megtekintés

A jászapáti eset elszigetelt jelenségnek tűnt,  azonban a KarcagTV képeinek tanúsága szerint jelenleg különböző vezető beosztású Kormánypártiak körében, főleg Karcagon, komoly járvánnyá duzzadt a “megtekintés” és roham tempóval terjed.

Először a “megtekintés” egyszemélyi forrásán (rezervoár), Dr. Fazekas Sándoron látszódtak a megtekintés tünetei, még talán Jászapáti előtt. Ekkor még Karcag határában tekintett meg arató munkásokat.

A kép csak illusztráció:

pillanat2

Az eredeti kép eltávolításra került a kép tulajdonosának kérésére. Bővebben tehát kattintson a linkre

Fotó: karcagtv.hu 2013.06.28 http://karcagtv.hu/index.php/79-helyi-hirek/149-osz-arpa-aratasa

Majd tova terjedt a környezetéhez tartozó JNSZ Magosz megyei elnökre Hubai Imrére, aki szemmel láthatóan keményen “tekint meg” szintén a határban.

A kép csak illusztráció:

pillanat1

Az eredeti kép eltávolításra került a kép tulajdonosának kérésére. Bővebben tehát kattintson a linkre

Fotó: karcagtv.hu 2013.07.05 http://karcagtv.hu/index.php/79-helyi-hirek/152-aratas

Majd tovább gyűrűzött a kórság Karcag város társadalmi megbízatású alpolgármesterére, a konyhakert program “szülőanyjára”, Kovács Szilviára, aki Karcagon tekintett meg konyha kerteket. Nála a megtekintés már komolyabb szövődményekkel járt, hiszen egyszerre 15 “megtekintés” lépett fel egy nap alatt.

A kép csak illusztráció:

pillanat3

Az eredeti  kép eltávolításra került a kép tulajdonosának kérésére. Bővebben tehát kattintson a linkre

fotó: karcagtv.hu 2013.07.09 http://karcagtv.hu/index.php/79-helyi-hirek/154-konyhakertek

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a megtekintés kit és milyen mértékben fenyeget, és hogy “endémiaként” értékelhető -e, avagy elszigetelt “fertőzésről” van csak szó. Jelenleg is dolgoznak szakemberek a reprodukciós ráta kimunkálásán, azonban felbecsülhetetlen hány Fideszes vezető vagy politikus lehet érintett a megtekintésben, mint járványban, de az elsődleges gócpontot, Jász-Nagykun-Szolnok megye, azon belül is Karcag és környéke jelentheti, ugyanis itt sikerült izolálni az első eseteket.

További magyarázat lehet az esetekre, hogy a “megtekintés” csak egyszerű divatos politikai “performansz”, politikai haszonszerzés céljából.

Frissítés: A Karcag Tv tulajdonosának közlése szerint a képeket felhasználni nem lehet. Így azokat eltávolítottam. A jóhiszemű feltüntetésért elnézését kérem. Jelzem valóban írásbeli engedélyhez kötött a felhasználás (előzetesen) mivel a honlapon a copyright kis írásra kattintva feljön a minden jog fenntartva kiírás.

Azonban a honlapról készült illusztrációs képek leközlésének- melyek egyedi rögzítéssel és megjelöléssel készültek – jogi akadályát nem láttam. TGF Paint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *